Workshop ballonnen volwassenen

Home / Workshops / Workshop ballonnen volwassenen

Je hebt het vast al heel vaak gezien, zo’n persoon die ballonnen draait. Soms kleine dingen of grote creaties, maar altijd een mega succes en vol op aandacht van de mogelijk toeschouwers. Ja of ze nu jong of oud zijn ballonen hebben een grote aantrekkingskracht! Nu denk je vast dat kan ik ook, tot dat je zelf het eens geprobeerd hebt…

Jeetje dat viel tegen! Ligt dat nou aan mij, denk je nog. Nee, waarschijnlijk ligt het aan het materiaal en een beetje oefening baart kunst. Iedereen kan ballonnen draaien en het is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe. Ballonnen is net lego, maar dan voor volwassenen! Alles kan en met een paar onderdelen (zeg maar de blokjes van lego) kan je echt alles maken! De sky is the limmit.

In deze workshop leer ik iedereen hoe en waar je het materiaal kan krijgen, wat je allemaal nodig hebt en voornamelijk hoe het nu werkt! In de toekomst maak je dan elk feest tot een succes en wordt je de grootste kindervriend van de familie of buurt, want jij bent de grote ballonnenman of vrouw! Dus twijfel niet langer en doe mee met een groot vrolijk en kleurrijk festijn. Mocht je bang zijn voor ballonnen … ik kan alleen maar zeggen, ik help je er overheen en er is nog nooit een ballon geweest die bijt. Ik hoop tot snel, ik heb er al zin in!