Clownsshow met Gringo de Clown

Home / Shows / Clownsshow met Gringo de Clown

Dit is niet zomaar een clown dit is een toverclown! In de voorstelling eet Gringo toverbubbels die hij samen met de kinderen produceert. Hierna kan hij toveren, maar ojee de clown is een beetje duizelig van het water geworden en moet ineens niezen! Confetti dwarrelt in de lucht. Een beetje raar, maar de bubbels werken wel! Met de hulp van de kinderen kan Gringo alles, hij haalt de gekste capriolen uit en laat bijzondere trucs zien. Een lust voor het oog en sport voor de buikspieren!

Het verhaal…
Dit is niet zomaar een clown dit is een toverclown! In deze voorstelling krijgt Gringo een belangrijke opdracht van de circusdirecteur: of hij de héle circusvoorstelling in zijn eentje wil geven. Alle artiesten zitten namelijk achter de ontsnapte leeuw aan!

Gringo grijpt die kans want zo kan zijn droom uitkomen: goochelaar, acrobaat, jongleur: hij wil het liefst alles tegelijk doen!

Om dit avontuur tot een goed einde te brengen zoekt hij hulp in een oud toverboek. Dat vertelt over een bijzonder toverkraantje met toverwater. Dát zal hem toverkracht geven.

Samen met de kinderen lukt het hem het toverwater te vinden, maar… de uitwerking op Gringo is heel bijzonder! Als dat maar goed gaat!

Clown Gringo/ Igor de Kort
Deze rasartiest goochelt, zingt en haalt acrobatische toeren uit. Hij neemt u even mee naar een andere wereld waar magie en verbeelding de hoofdrol spelen en laat bovenal de dromen van de kinderen uitkomen.

Waarom Gringo de Clown?!

  • Verzekerd van een vrolijk spektakel.
  • Multi inzetbaar en flexibel
  • duurt ongeveer 1 uur (incl. decor en geluid)
  • Uit te breiden met rondlopende ballonnen act (modelleerballonnen)
  • Voor alle leeftijden (Igor heeft uitgebreide ervaring met alle doelgroepen)
  • Echte kindervriend, maar ook leuk voor oudere kinderen!