Dip en Dap Roadshow

Home / Shows / Dip en Dap Roadshow

Met Jasper Oberon en Laureen Peskens!

Wat trekt meer de aandacht dan goochelen en zingen…? Heel goed! DIP & DAP! Dus… de perfecte combi goochelen, zang én Dip & Dap in een spannende, spectaculaire en interactieve show. De Dip en Dap Roadshow met Tjikkoen d’Obika! Dip & Dap komen graag naar elk feest, evenement of party toe. Samen met Laureen, oosterse goochelaar Tjikkoen en de kinderen maken ze van alles mee. Na de show kunnen de kinderen met dit duo op de foto voor een levendige herinnering! Zo Wordt er nog lang nagepraat over deze voorstelling en uw evenement of feest!

  • Bekend van TV.
  • Veel interactie met de kinderen.
  • Inclusief meet en greet van 15 minuten
  • Voorstelling van 45 minuten
  • Aan te passen voor elke gelegenheid.

Inhoud van de Show:
Zoals ieder jong kind, ontdekken Dip & Dap de wereld om hun heen. Ze belanden in allerlei nieuwe situaties. Ze doen spelenderwijs aldoor nieuwe ervaringen op en leren van elkaar, op een grappige manier. Net als in de TV- afleveringen staan Dip & Dap altijd klaar om te helpen. De misverstanden die de soms o zo domme Dip veroorzaakt, worden door zijn zusje Dap op een leuke, speelse wijze opgelost. Herkenbaar en leerzaam voor de kinderen, bovendien leuk voor de ouders.

In deze show staat ‘de verjaardag van Dip en Dap’ centraal. Deze wordt georganiseerd door de lieve Laureen die in de voorstelling ook liedjes van Dip en Dap zingt! De grappige Oosterse goochelaar Tjikkoen is de ‘grootte’ verrassing!

De show barst van de interactie; meezingen, meedansen en meehelpen de problemen op te lossen. Ook al kennen sommige kinderen die giraffen met hun lange nekken en knokkelige knieën nog niet zo goed, dat maakt niets uit en Dip & Dap willen jullie allemaal graag ontmoeten!

Meet & Greet: Een extra hoogtepunt ligt na de show, als alle kinderen (klein en groot!) met Dip & Dap op de foto kunnen. Zo’n kans heb je niet vaak: je TV- helden aanraken en met ze poseren!