Veel gestelde vragen

Home / Veel gestelde vragen

Wat kost Kleur op je Wangen?

Kleur op je Wangen met een vaststaande prijslijst. Wanneer u een vrijblijvende offerte doet (dat kan via de contactpagina), dan wordt alle informatie die u nodig heeft zo snel mogelijk aan u toegezonden.

Hoe lang kan Kleur op je Wangen optreden?

De tijdsduur van het optreden van Kleur op je Wangen hangt af van het programma en de duur van uw feest. We overleggen graag van te voren met u wat de beste optie en grootste impact voor uw feest of evenement kan hebben.

Waar kan ik Kleur op je Wangen allemaal inzetten?

Kleur op je Wangen is breed inzetbaar en zeer flexibel. Doordat er meerdere acts door een persoon kunnen worden uitgevoerd is het op elke situatie aan te passen en kunt u het maximale uit uw entertainer halen. Zowel voor jong als oud. Kleur op je Wangen is door de ballonnen act niet gebonden aan een plaats en kan tussen de gasten door haar kwaliteiten laten zien zodat iedereen kan genieten van het kleurrijke spektakel.

Hoe lang is Kleur op je Wangen van te voren aanwezig?

Kleur op je Wangen is standaard een half uur tot een uur van te voren aanwezig. Mocht dit door omstandigheden anders zijn of door meerdere optredens op een dag dan zal dat van te voren met u besproken worden.

Wat als Kleur op je Wangen ziek is?

Als Kleur op je Wangen onverhoopt ziek mocht worden dan zal er altijd naar een passende oplossing gezocht worden. Dit is in de afgelopen 10 jaar zelden voorgekomen.

Spreekt Kleur op je Wangen ook Engels?

Kleur op je Wangen spreekt naast Nederlands vloeiend Engels. Dit heeft zij geleerd door haar baan bij DFDS Seaways waarin zij 5 jaar lang het kinderentertainment van de cruiseboot verzorgde. Naast Engels kan zij zich ook verstaanbaar maken in het Duits, maar dat is helaas niet vloeiend.

Kan Kleur op je Wangen ook meerdere optredens op een dag doen?

Kleur op je Wangen kan meerdere optredens op een dag doen, maar voor de complete en actuele mogelijkheden neemt u dan alstublieft contact met ons op via het contactformulier.

Met welke grime werkt Kleur op je Wangen?

Kleur op je Wangen werkt met professionele grime en bodypaint van de merken: Diamond FX, Merhon, Kryloan en enkele kleuren van Grimas.

Kunnen de acts alleen maar binnen?

De acts van Kleur op je Wangen kunnen zowel binnen als buiten. De tempratuur maakt daarbij ook niet veel uit, maar let er wel op dat er gedacht moet worden aan een noodplan bij veel wind of mogelijkheid van regen op de geplande dag.

Wat is er nodig voor een act van Kleur op je Wangen?

Kleur op je Wangen heeft over het algemeen een tafel en twee normale stoelen nodig. Mocht u een show in kopen dan zal u gevraagd worden een podium of afbakening van een podium op de vloer te verzorgen. Geluid mocht dat nodig zijn kan dan met Kleur op je Wangen geregeld worden en zal dan door Kleur op je Wangen worden verzorgd. Heeft u een workshop ingekocht dan is er voor iedere deelnemer een stoel nodig en een plaats aan een tafel.