Ballonmodelleren

Home / Ballonnen / Ballonmodelleren

Is een ballonartiest wel iets voor uw feest? Ja dat is een vraag die alleen u natuurlijk kan beantwoorden, maar laat ik er een kleine anekdote tegenover stellen…

Loopt u wel eens op straat met uw kind en dan zien de een ballon. Maakt niet uit of hij nu rond of een figuurtje is. Wat is da de reactie van uw kind? Weet u het al… Ja precies “Mama ik willen ook en ballon!” Bedenkt nu dat er meerdere kinderen het figuurballonnen in allerlei vormen en kleuren langskomen, denkt u dan dat u naar huis kunt gaan zonder een ballon? … Nee dat gaat u hoogstwaarschijnlijk zonder problemen niet lukken.

Dus is een ballonartiest iets voor uw feest? Ik denk dat u het antwoordt wel weet, er is geen kind jong of oud doen een ballon kan weer staan. Vaak vragen ouders of ze een ballon mogen voor andere kinderen die er toevallig niet bij zijn of voor hun vrouw. Dat geeft ook aan dat ouders en volwassenen het ook prachtig vinden en graag naar dit schouwspel willen kijken en zich verwonderen of het nou echt zo moeilijk is?

Ballonnen trekken veel aandacht, zorgen voor een kleurrijk kijkspel, geven velen een cadeau om mee naar huis te nemen en laten zien dat uw feest of evenement geweldig was! Ouders zijn blij omdat de kinderen iets te spelen hebben en ook thuis kan een ballon het nog dagen lang volhouden zodat menigeen nou het een grote glimlach kan terug denken aan uw feest!

Mocht u nog niet overtuigt zijn, kijk dan naar de foto’s en zijn er dan nog twijfels laat me die dan wegnemen en neem contact met mij op via het contact formulier. Ik graag helpen, alle twijfels wegnemen en alle mogelijkheden met u bespreken.

Informatie: Ballonmodelleren kan in verschillende kostuums. Zo er een kleurrijke Piraat, Lady Rose en het feestelijke pak met bolhoed. De act is dus aan te passen aan elke gelegenheid.