Wie ben ik

Home / Wie ben ik

AnneAnne van de Water
Grimeuse │Balloonist │Docent

Ik ben het hart van de organisatie Kleur op je Wangen. Ik ben vele jaren geleden als grimeuse begonnen omdat ik het verschil wilde maken in het kinderentertainment. In de loop van de jaren heb ik velen aan het werk gezien en dacht dat moet toch beter kunnen?!

Met mijn achtergrond als docent beeldende vormgeving ben ik aan het werk gegaan als grimeuse om mijn passie voor het kinderentertainment over te brengen. Vele cursussen, opleidingen en opdrachten later, waarvoor ik onder andere heb gewerkt voor Artis, DFDS Seaways en de Efteling heb ik mij in 2009 aangesloten bij de ballonnen vereniging “United Twisters”. Zo kon ik naast grimeren me ook als balloonist ontwikkelen. Inmiddels vele ballonnen later kan ik u nu vol trots een mooie, interessante, maar bovenal professionele combinatie aanbieden voor het kinderentertainment en de zakelijke markt! “Dus twijfel niet langer, ik ben uw kleurrijke BLIKVANGER!”

Het bedrijf Kleur op je Wangen

Bij Kleur op je Wangen staat het plezier en kwaliteit voorop! We zijn begonnen als grime organisatie, maar door ontwikkeling hebben we nu een mooie combinatie met ballonnen! Ook op hoog niveau. Zo is het mogelijk voor een feestje en optreden, alles in één persoon te verenigen! Dus huur niet meer twee personen in, maar huur ons in en heb een 2 in 1! Zo bent u verzekerd van succes!

De sleutel tot een succesvol feest

Met ruim tien jaar ervaring in het kinderentertainment heb ik gezien dat schmink nog steeds veel gevraagd is, maar ballonnen zijn de absolute winnaar! Dat is niet alleen bij kinderen zo, maar volwassenen vinden dit ook geweldig! Dus wilt u een feest waar iedereen blij de deur uitgaat met ook nog een kleurrijke verrassing? Kies dan voor ballonnen! Dit is zowel geschikt voor kinderfeestjes, evenementen, zakelijke party’s, bruiloften of privé feesten. Dit is een gegarandeerde knaller. Zodat iedereen optimaal kan genieten en met een grote lach de deur uit zal gaan!