Glittertatoo

Home / Grime / Glittertatoo

Loop door een winkel en wat valt kinderen het eerste op? Felle kleuren, dingen die geluid maken maar nummer een is alles dat glitterd of ‘Bling’ heeft! Niets heeft zo’n grote aantrekkingskracht dan glitters. Ook bij grime wordt vaak gevraagd: “Wil je er glitters op?” Nou ga er maar vanuit dat 9 van de 10 kinderen glitters willen!

Dus wat is dan leuker dan je eigen gekozen plaatje helemaal in glitters op je arm of been? En dat blijft dan ook nog een paar dagen zitten! Super leuk om later thuis te laten zien of op school. Zowel jongens als meiden gaan helemaal op in Glittertattoo en het is volledig aan te passen aan het thema van het feest of evenement.

Glittertattoo gaat ook heel snel, waardoor iedereen makkelijk aan de beurt kan komen en misschien wel 2 keer. Zo gaat iedereen met een schitterend aandenken naar huis en wordt er nog lang nagesproken over uw feest! Dus wilt u een echte knaller voor zowel jong als oud, meiden en jongens dan is glittertattoo echt iets voor u. Daarbij is het ook prima te combineren met een van de andere acts, zoals ballonmodelleren of kindergrime.

Informatie: De Glittertattoo blijft 3 tot 7 dagen zitten. Dit is geheel afhankelijk van het huidtype en op welk deel van het lichaam deze wordt gezet. Hoe vetter de huid hoe sneller de Glitter-Tattoo eraf zal gaan. Mocht je hem eerder willen verwijderen dan kan hij er gemakkelijk vanaf gehaald worden het een olie of make-up remover.