Kindergrime 2.0

Home / Grime / Kindergrime 2.0

Kindergrime 2.0 is kindergrime maar dat een stapje spectaculairder. Natuurlijk hebben vele mensen een cursus gevolgd, maar om het dan nog goed op een gezicht over te brengen is moeilijk en vereist vaardigheid. Ik werk al meer als 10 jaar als grimeuse en heb 5 jaar gewerkt op een cruiseboot. Daarmee heb ik de nodige ervaring opgedaan, maar ook geleerd te werken onder tijdsdruk en kan ik gemiddeld 10 tot 12 kinderen in een uur grimeren. Normaal ligt dit rond de 6 á 8 kinderen per uur.

Zo kunnen er vele kinderen aan de beurt komen en kan iedereen kiezen wat hij of zij wil. Ik heb geen voorbeelden, ik kan alles maken en kinderen kunnen kiezen wat ze willen. De sky is de limit! Mochten er oudere kinderen zijn dan kan er ook gekozen worden voor Eye designs of dingen op de arm.

Ik werk met professionele grime en bodypaint zodat kinderen geen uitslag zullen krijgen. En u of uw gasten met een gerust hart u kinderen kan laten schminken. Hieronder vindt u een paar van de vele mogelijkheden en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag!